8 comments

 1. Beste Atleten, sympathisanten,

  In naam van ONS TEAM Zottegem Atletiek, wil ik iedereen bedanken voor de aanwezigheid op ONZE 36ste Egmontloop. Zoals jullie hebben kunnen vaststellen was er een mooie opkomst en waren de weergoden ons ook goedgezind.
  Ik wens iedereen te feliciteren met de sportieve inspanning en de vrijwilligers bedanken voor de ondersteuning van deze mooie sportmanifestatie.
  We hopen alvast iedereen, OOK volgend jaar te mogen verwelkomen.
  Christian PLUME

 2. Hallo,

  wij hebben de uitslag van de jeugdloop 400m gezien en daar zit blijkbaar een fout in want onze zoon Van Lierde Jani, nummer 68 eindigde er als tweede, maar op de uitslag staat hij helemaal niet vermeld. De eerste drie waren zelfs jongens en nu staat op de tweede plaats een meisje.
  Kunnen jullie dit aanpassen ?

  Van Lierde

 3. Beste,

  Deze inschrijvingen werden handgeschreven ingevuld en bij de opname aan de aankomst of erna zal er een foutje zijn opgetreden bij de verwerking van deze, waarvoor onze verontschuldigingen. Wij gaan dit alvast zeker rechtzetten. We wensen je te bedanken voor deze berichtgeving zodat alles in orde gebracht kan worden en tevens jullie aanwezigheid op onze Egmontloop. Hopelijk mogen we jullie volgend jaar opnieuw verwelkomen. Proficiat alvast met de behaalde uitslag.

  mvg

  in naam van ONS TEAM

  christian PLUME

 4. Beste,

  Bij deze laat ik weten dat ik ook niet bij de resultaten vermeld sta van afgelopen zaterdag. Ik deed mee met dames 10.km en kwam binnen op ca 56min.

  Alvast bedankt,

  Sophie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *