Blinkend eremetaal voor onze Masters op het Belgisch Kampioenschap Outdoor 2017!

Afgelopen Zaterdag en Zondag was het terug tijd voor de Belgische Kampioenschappen van onze Masters in Ninove. Naast de straffe temperaturen werden er ook straffe prestaties geleverd.

Op Zaterdag kwam bij de M50 Patrick Depuydt als eerste op de piste voor de 400 meter Horden. Groot was de verrassing toen bleek dat hij na 200 meter reeds voorbij de regerende Belgische Kampioen Guy Vandamme aan de leiding kwam en uiteindelijk met een scherpe 65.25 de nieuwe Belgische Kampioen werd. Het eerste goud was binnen. Op Zondag nam Patrick deel aan het hinkstapspringen en werd met 10m35 knap tweede (zilver) , kort daarna gevolgd door de 100m horden waar hij vijfde werd en met 19.78 tevens een nieuw clubrecord vestigde.

Zilver was er ook voor Bernadette Vekeman die tweede werd in een warme 5000 meter bij de 60+ op zondagvoormiddag, Marcel Van Hessche behaalde schitterend Brons bij de M65 op de 800 meter.

Ook Jurgen Verlinden leverde een zeer verdienstelijke prestatie in de zwoele hitte van zondagnamiddag op de 5000M en werd knap 9-de.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *