Feest voor Jeugd Zottegem Atletiek op jogging Gavere!

Op vrijdag 20 juni stond er een nieuwe jogging op het programma. De 29ste Dwars Door Gavere telde niet mee voor het criterium, maar toch kwamen enkele jeugdatleetjes aan de start en behaalde ze mooie presaties.

Bij de jeugdloop tot 9 jaar, was het podium volledig van Zottegem Atletiek. Jarno Colyns behaalde de 1ste plaats net voor Servaas Van Gansbeke en Rune Pardaens maakte het podium compleet door de 3de plaats in te nemen. Bij de meisjes eindigde Janne Van Gansbeke als zesde en Rani Pardaens op de 11ste plaats. Ook haar jongere zusjes Romee Pardaens eindigde 15de.
Bij de jeugdloop van 10 tot 12 jaar behaalde Lars Van Gansbeke de overwinning. Ilias Colyns eindigde net naast het podium op de 4de plaats.

Dan over naar de werkelijke jogging, hier toonden enkele jeugdatleten zich ook aan hun beste kant. ze vonden het niet erg om na hun jeugdloop nog eens een afstand van 2,3 km te overbruggen. Lars Van Gansbeke eindigde net na zijn trainer op de 7de plaats. Ook zijn broer Servaas Van Gansbeke overklaste de afstand en eindigde op de 10 plaats. Nog net in de top 10.

Proficiat aan alle atleten!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *