Geel/Blauwe overrompeling op indoormeeting van KAAG

Op zondag 22 februari trokken ZA met 33 jeugdatleten naar de Topsporthal van Vlaanderen aan de Watersportbaan te Gent om er deel te nemen aan de buffalo Aflossingsindoormeeting die georganiseerd werd door KAAG.

Iedereen mocht zich uitleven op de 60 meter, verspringen en kogelstoten. Allemaal behaalden ze mooie resultaten maar 2 atleten van Zottegem Atletiek schoten er toch boven uit. bij de benjamins meisjes behaalde Anke Sirjacobs een gloednieuw clubrecord op het verspringen. Met die sprong van 3m41 verbrak ze het clubrecord en eindigde ze net naast het podium op een 4de plaats. Bij de pupillen jongens eindigde Elias Bultot op een 3de plaats met een tijd van 9.03 en dat ondanks zijn ziekte die nog niet volledig was verdwenen. Brons was dus binnen voor Elias.

Desondanks dat het vakantie was slaagden jeugdtrainers er in om met 8 volledige Zottegemse ploegen aan de start te staan van de 4×200 meter.
2Bij de benjamins dames hadden we al onmiddellijk een reden voor een feestje, het viertal Anke Sirjacobs, Amelie Ducoulombier, Clara De Coene en Lize Van Acker verbeterden met hun tijd van 2″42’85 net het clubrecord.

3Bij de benjamins jongens finishten Levi Schauwers, Liam Heirmans, Berre Van Den Brulle en Artuur Van Der Schueren met een tijd van 2″44’16.

1

De pupillen meisjes wouden een gooi doen naar het clubrecord, maar het viertal Ijin Van De Wiele, Antje De Schryver, Marthe Decuypere en Anna Baele slaagden er met hun tijd van 2″17’41 net niet in om dat te verbeteren.

5Bij de pupillen jongens opnieuw 2 ploegjes aan de start. Ploegje 1 met Djarno Van Cleemputte, Ilias Colyns, Tim Deplorez en Elias Bultot verbeterden het clubrecord met hun tijd van 2″06’39 en eindigden daarmee op een 4de plaats.

6Ploegje 2 (Maxime T’Siobbel, Jarno Colyns, Ethan Odevaert en Artuur Van Der Schueren) finishte met een tijd van 2″21’23

 

 

 

Ook bij de miniemen dames net zoals bij de pupillen jongens 2 aflossingsploegjes aan de start.

8Het 1ste ploegje waar pupil Ijin Van De Wiele samen met Emma De Naeyer, Lieselot Oste en Marie De Naeyer ons deed verschieten met hun eindtijd. Amai we geloofden onze ogen niet. Ze finishten met een eindtijd van 2″04’46 en dat is slechts 2sec boven het clubrecord.

7Het 2de ploegje (Lies Voet, Manon De Keyster, Sarah Eeckhout en Silke Deplorez) finishten met een eindtijd van 2″17’60. £

4

 

 

Het ploegje met Witze medaer, Milan Odevaert, Wout Decuypere en Lander Van Acker finishten met een tijd van 2″12’68 bij de miniemen jongens.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *