Meerkampers ZA aan het werk in Ninove!

Een beperkte delegatie van 3 atleten waren vandaag aan het werk in Ninove. De jeugdmeerkampen stonden er op het programma.

Léonie Snoeck, eerstejaars benjamin en bezig aan haar eerste jaar atletiek, deed het meer dan goed op haar 4-kamp. Ze behaalde opnieuw enkele nieuwe pr’s, o.a. in het verspringen en de 60m. Dat resulteerde uiteindelijk in een schitterende 7de plaats op 34 deelneemsters en Léonie werd daarvoor beloond met een oververdiende trofee. Ze vond zelfs nog de moed om een 4x60m te lopen en daarvoor 2de te eindigen met haar ploegje.

Maxime Adam, als eerstejaars miniem eveneens bezig aan zijn eerste jaar atletiek, nam bovendien ook pas voor de eerste maal deel aan een outdoorwedstrijd. Hij ging direct voor de moeilijkste discipline die er is, nl. de 5-kamp. Aan de werpnummers is nog wat werk maar zijn loopnummers waren des te beter. Hij viel met zijn 11de plaats net buiten de top 10 van de 24 deelnemers. Na zijn schitterende winterseizoen is Maxim zijn zomerseizoen hier alvast mooi mee gestart en mag hij zeker uitkijken naar wat nog allemaal gaat komen… We kijken er naar uit.

Tim Deplorez tenslotte, één van de meest ervaren jeugdatleten bij ZA, waagde ook nog eens zijn kans in de 5-kamp. Het werpen met de kogel en de speer was ondertussen ook al zeker een 2-tal jaar geleden maar verleert was Tim het nog niet. Met amper training voor de kampnummers haalde hij alsnog heel mooie resultaten. Trainer Luc had hem goed voorbereid op de loopnummers en dat was er ook aan te zien. Hij haalde in totaal een 6de plaats op 24 deelnemers en was daar heel tevreden mee.

Proficiat aan onze 3 sterke atleten! Jullie toonden een hele namiddag heel veel inzet met supermooie resultaten als gevolg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *