Nieuwe Start to Run sessie in maart 2011!

 

Na de het overdonderend succes van de vorige reeksen, richt Zottegem Atletiek vzw voor de vijfde maal een Start to Run sessie in.
Voor wie een goedkope, ontspannende sportactiviteit zoekt met heel wat voordelen voor de gezondheid, is joggen een aanrader. Elke dag bewegen is een must.
De Zottegemse atletiekclub organiseert dan ook vanaf dinsdag 29 maart 2011 om 19.45 uur een cursus joggen voor beginners. In het kader van Start-to-Run is het de bedoeling dat kandidaat joggers na 10 weken zonder problemen aan één stuk 5 km kunnen joggen.
Het is een actie die gericht is naar beginnende joggers, recreanten, vrouwen en mannen die nog nooit aan sport hebben gedaan. Wekelijks wordt op het Stedelijk Sportstadion te Zottegem-Bevegem een modeltraining afgewerkt onder begeleiding van een coach van Zottegem Atletiek.
Heb je al een basis van vorige sessies, dan kan je voor een verdere stap ook terecht bij onze begeleiders van de joggingkern!
Kort samengevat:
Voor wie?  Iedereen, jong of oud. Iedereen is geschikt om te joggen. Als je ouder bent dan 40 jaar, ga je best eens langs bij je huisarts voor een preventief onderzoek. Joggen is de meest efficiënte manier om hart, bloedvaten en longen in een optimale conditie te brengen en je tevens te wapenen tegen gezondheidsrisico’s zoals een te hoge bloeddruk en overgewicht.
Wanneer? Elke dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.45 uur!
Waar? Stedelijk sportstadion te Zottegem – Kastanjelaan.
Kostprijs? 25 euro (voor begeleiding, verzekering, gebruik accommodatie) – bij jouw mutualiteit kan je meer info bekomen voor een tussenkomst!
Download inschrijvingsformulier
Sluit aan bij het Start to Run® programma. Dankzij het deskundig advies van onze specialisten, zal je beter, sneller en langer leren lopen. Je zal er van staan kijken hoeveel vooruitgang je boekt, gewoon door op je eigen ritme te trainen.