Ook een Nederlandse TOPPER bij de MASTERS + 35

 

De Nederlandse  (geboren in Zwitserland)  Frédérique Versluys zal eveneens aan de start staan van ONZE 46 ste Editie. Frédérique is voorzitster van Atletiekclub De Wielingen en tevens gesympathiseerd met onze vereniging door de jaren heen. Er is een jaarlijkse traditie waarbij atleten van Zottegem Atletiek afzakken naar dit pittoreske stadje om deel te nemen aan de veldloop in Aardenburg. Onopgemerkt is het nooit geweest, telkens weer opnieuw oogsten ook wij daar overwinningen en nu wil Frédérique ook op onze bodem komen schitteren.

Ze is geen onbekende want ze won “de Halve Marathon van Cadzand” en dit drie van de vier edities. Vele jaren, onder het trainerschap van Wilmar Krijnen en sinds kort, onder de vleugels van haar echtgenoot Ronny. Ook op de piste kan ze heel goed “uit de voeten” met in het laatste jaar een verbetering van niet minder dan 15 Persoonlijke Records.

Wat zondag brengt, blijft het afwachten omdat de omloop niet evident en heel divers is. Dit maakt het ook heel aantrekkelijk voor de verwachte massale opkomst. Ze heeft er alvast zin in, en een verwittigd man, of in dit geval vrouw, is er twee waard.

Als vereniging kunnen we haar enkel van HARTE verwelkomen en haar eveneens alle succes toewensen.

Het Bestuur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *