Pupillen en miniemen meisjes plaatsen zich voor finale Beker van Vlaanderen!

1460829195FORMIDABEL… ronduit formidabel, andere woorden komen ons op dit moment echt tekort. Door heel wat andere clubs werden we als 1 van de favorieten naar voor geschoven, maar dat we al van in het begin van de wedstrijd in de hoogste regionen gingen verblijven.. nee dat hadden we niet gedacht. Blijkbaar hadden we ons dus vergist.

Na de eerste nummers, de horden, die we bij beide categorieën op een wonderlijke manier wonnen, stonden we op elke tussenstand aan de kop van het klassement, al was dat met niet veel voorsprong. Maar dat puntentotaal werd enorm op getrokken door de verschillende overwinningen in het hoog en verspringen bij de pupillen. Maar ook in de werpnummers schitterden we helemaal. We stonden na 11 disciplines op een gedeelde 2de plaats met OEH, wat waren die plotseling dichtbij gekomen en ook Vilvoorde en Dilbeek waren nog lang niet uitgeteld.
Op de 1000m toonde Anna Baele zich de sterkste. We liepen dus opnieuw wat uit op de andere ploegen. De aflossingen zouden dus het eindresultaat bepalen.

Als Clubbestuur willen we iedereen die aan deze prestatie heeft meegewerkt bedanken en jullie dan ook feliciteren voor de geleverde prestaties. We hebben opnieuw laten zien dat ze rekening moeten houden met ons. Een belangrijke mededeling, meest voor de ouders. Hou alvast 10 september vrij, want dan trekken we massaal naar Sint-Niklaas voor de finale van de Beker van Vlaanderen. Ongetwijfeld een leerrijke ervaring.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *