Special Guest – 2

Beste Atletiekvrienden,

Zoals beloofd bij de vorige berichtgeving, waarvan we jullie het antwoord schuldig bleven, stellen we Philip Milanov voor. Philip is een Belgische atleet met Russische roots, geboren op 6 juli 1991 te Brugge en gespecialiseerd in het discuswerpen en aangesloten bij VAC. Hij wordt getraind door zijn vader Emil, een voormalige Bulgaarse discuswerper die in 1989 naar België verhuisde.

Hij veroverde zeven titels en ook vijf bij het kogelstoten. Zijn records: outdoor staat het kogelstoten op 18.33m, discus 67.26m, indoor staat het kogelstoten op 17.60m

Hij behaalde de GOUDEN Spike in 2015 en 2017.

Zijn palmares spreekt boekdelen en ook zijn deelnamen aan de Olympische Spelen waarbij de limieten nochtans, scherp zijn ingesteld. Hij behaalde Zilver op het EK in Amsterdam met een worp van 65.71 meter.

Is hij de Special Guest van onze SPORTAVOND?

 

Jammer, maar helaas ook druk gesolliciteerd en in volle voorbereiding voor de volgende grote uitdagingen in het buitenland, kon hij niet ingaan op de uitnodiging van onze Voorzitter.

Er werd wel uitvoerig gesproken om eventueel eens een initiatie training te komen geven, voor de atleten van onze atletiek vereniging en dit op het stedelijk sportstadion. We houden jullie op de hoogte.

 

Wie is dan wel de Special Guest? volg de website en verneem als eerste wie het wel zal worden …

 

Het bestuur.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *