Topweekend voor ZA-atleten

Voor de ZA-atleten stond er een druk weekend op het programma. Zaterdag konden ze deelnemen aan een indoorwedstrijd en zondag stond de veldloop te Oudenaarde op het programma.

Op beide wedstrijden waren een mooi aantal ZA-atleten aanwezig. Het Clubbestuur wil alle trainers danken voor hun inbreng en het tot stand komen van de mooie opkomst!

Op een druiligere en winderige omloop startten om 12.30 uur de jongste benjamins. Van Acker Lizze liep een mooie wedstrijd en behaalde een 9e plaats.

In de categorie ben meisjes 2006 liepen vier ZA-atleten mee, nl. Sirjacobs Anke, Ribbens Amara, Dhondt Rune en Pardaens Rani. Anke behaalde de bronzen medaille voor ZA. Een mooie derde plaats! Amara werd 11de , Rani 13e en Rune 14e.

Bij de jongens benjamins 2006 werd Soetaert Wieland 24e en Odevaert Ethan 27e.

Ook bij de pupillen meisjes 2004 startten twee ZA-atleten. Anna Baele startte voor haar eerste officiële wedstrijd. Zij behaalde een mooie derde plaats. Bilwani latifah liep een schitterende wedstrijd en behaalde een 17e plaats.

Anna Baele - oudenaardeIn de reeks van de pupillen jongens 2005, waren 3 atleten op post. Jarno, Thijs en Rune lopen op regelmatige basis wedstrijden. Colyns jarno liep naar een mooie 9e plaats, gevolgd door Pardaens Rune op nr. 11 en De Rouck Thijs op nr. 16.

Bij de pupillen jongens 2004 waren terug twee nieuwe atleten op post. Bultot Elias liep naar een mooie 9e plaats. T’Siobbel Maxime werd 26e.

Odevaert Milan, Van Gansbeke Milan en Van Acker lander waren van de partij bij de miniemen jongens 2003. Milan werd 19de, gevolgd door de tweede Milan op plaats 29 en Lander op plaats 36.

Trainers An en Kurt zijn zeer opgetogen met de opkomst en de prestaties van de ZA-atleten. Ze zijn ook heel blij dat er veel deelnemers waren op de indoorwedstrijd te Gent!

In de korte cross werd Kielemoes Tim vierde. In dezelfde wedstrijd behaalde De Mulder Chaïm een 12de plaats, Foubert Mathias 18de, Colyns Jarno 24ste en Van De Velde Herman 37ste. Bij de masters dames liep Vekeman Bernadette naar een 80ste plaats.

Bij de masters heren liep Van Petegem Patrick een fantastische wedstrijd. Hij liep 23’36 op 6860 meter en behaalde daarmee de derde plaats! In dezelfde reeks behaalde Christian Plume de 16de plaats, Lenssens Chris de 41ste, De Vuyst Peter de 45ste, Goossens Marc dee 56ste, Verlinden Jurgen de 65ste, Muys Jurgen de 77ste, Pardaens Dirk de 78ste en Van Laethem Rudy de 85ste.

Volgende afspraak veldloop te Zottegem!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *