Verslag veldloop te Lennik. Terug een handvol podiumplaatsen voor Zottegem Atletiek.

Op zondag 28 februari trokken we voor de laatste maal dit winterseizoen het veld in. De veldloop in het Vlaams-Brabantse Lennik had de eer om ons veldloopseizoen af te sluiten. Een nieuwe wedstrijd op onze kalender maar wat deden onze 11 aanwezige jeugdatleten dat schitterend op die loodzware heuveltjes in het Pajottenland.

Lize Van AckerBij de benjamins meisjes geboren in 2008 eindigde Romee Pardaens op een 12ste plaats, na een valpartij in de laatste meters. Ja de omloop lag er hobbelig bij. Bij de benjamins meisjes geboren in 2007 zagen we opnieuw een beresterke Lize Van Acker. Ze nestelde zich mooi in de kopgroep en vloog er op de laatste heuvel helemaal vandoor en binnen was de 3de overwinning van dit seizoen.

Aicha TraoreBij de pupillen meisjes geboren in 2006 ging Aicha Traore er als een speer vandoor en kwam uiteindelijk als 3de over de aankomstlijn. Rani Pardaens en Amara Ribbens volgden elkaar mooi op als 13de en 14de. Bij de pupillen jongens (geboren in 2005) was het net niet voor Rune Pardaens, die als 4de over de aankomstlijn kwam. Tim Deplorez eindigde in diezelfde reeks als 10de.

Bij de miniemen meisjes geboren in 2003, finishte Sarah Eeckhout als 23ste. Bij de miniemen jongens geboren in 2004 volgden Robbe Van Toledo​ en Elias Bultot elkaar mooi op als 6de en 7de. Lander Van Acker eindigde als 10 bij de miniemen jongens geboren in 2003.

De jeugdtrainers willen alle jeugdatleten van harte bedanken om dit winterseizoen zo talrijk aanwezig te zijn op de wedstrijden.

Bij de Cadetten jongens was Lucas Lievens terug van de partij. Hij eindigde op een mooie 8ste plaats.

Een volgende podiumplaats werd ingenomen door Tim Kielemoes. Hij werd derde bij de senoires heren. In dezelfde reeks werd Kwinten Standaert 12de .

Bij de masters dames was Bernadette Vekeman terug van de partij. Zij eindigde 39ste.

patrick Van PeteghemUiteindelijk behaalde Patrick Van Petegem een eerste plaats bij de masters heren. In dezelfde reeks werd Geert de Mulder – 11de – Herman Vandevelde 19de – William Van Huffel 22ste

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *