Verslag veldloop te Waregem – 2 november 2014.

Onder een mooi zonnetje trokken 3 jeugdatleten op 2 november naar het West-Vlaamse Waregem om er op de paardenrenbaan te lopen. De Paardenrenbaan was alvoor de 57ste keer de omloop voor de jongerencross georganiseerd door Atletiekclub Zuid West (AZW). Ze maakten er alle drie een mooie wedstrijd van en behaalden een mooi resultaat.

Bij de pupillen jongens kregen we Tim Deplorez aan de start van deze wedstrijd van een afstand van 1010 meter. Na een goede start kon Tim goed meelopen met de kopgroep. Hij eindigde na een mooie spurt toch op een mooie 10de plaats.      Bij de miniemen dames (2002) liep zijn zus Silke Deplorez ook mooi naar een 10de plaats. 

Bij de miniemen jongens kregen we Lars Van Gansbeke aan de start voor een afstand van 1680 meter. Na een goede start en een mooie openingsronde koos Lars een plaatsje in de kopgroep. Maar dan, de tweede ronde is voor iedereen bekend als de snelste ronde en ook hier hield Lars stand. Uiteindelijk kwam hij als 5de over streep en dat was genoeg voor een 3de stek van de miniemen jongens geboren in 2002. Proficiat aan Lars met zijn 3de plaats.

veldloop_waregem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *