Verslag veldloop te Zwijnaarde – 2 november 2014.

De eerste veldloop van het veldloopseizoen stond op het programma. Zottegem Atletiek was goed vertegenwoordigd.
Hierbij het verslag en de uitslag, de foto’s kan je bekijken via Menu Media – foto’s – foto-album.

benjamins Foto: benjamins van links naar rechts – Ethan Odevaert – Robbe Snaet – Romee Pardaens – Lize Van Acker – Rani Pardaens – Amara Ribbens en Anke Sirjacobs!

Foto: pupillen van links naar rechts – Maxime T’Siobbel – Elias Bultot – trainster An Lievens – Latifah Bilwani – Jarno Colyns – Thijs De Rouck en Rune pupillenPardaens.

 

 

 

 

 

Op zondag 2 november stond voor de ZA jeugdatleetjes de eerste veldloop van het veldloopcriterium op het programma. Letterlijk voor heel wat ZA-deelnemers, want ook dit jaar mogen we veel nieuw atleetjes verwelkomen in onze club. Op een zonnige, maar winderige omloop startten om 12.25 uur de kangeroes, waar Pardaens Romee onder begeleiding van voorlopers, 840 m aflegde.  Bij de jongste benjamins liep Van Acker Lizze een mooie wedstrijd en behaalde een 10e plaats. In de categorie ben meisjes 2006 liepen drie ZA- atleten mee, nl. Sirjacobs Anke, Ribbens Amara en Pardaens Rani. Anke werd 12e, Amara 16de en Rani 19e.  Bij de jongens benjamins 2006 starten drie nieuwkomers. Hun eerste officiële veldloop was een feit. Odevaert Ethan werd 20e, soetaert Wieland 23e en Snaet Robbe 35e. Ook bij de pupillen meisjes 2004 startte een ZA-atlete, voor haar eerste wedstrijd. Bilwani latifah liep een schitterende wedstrijd en behaalde een 8e plaats. In de reeks van de pupillen jongens 2005, waren de anciens op post. Jarno, Thijs en Rune zijn al meerdere jaren aangesloten bij ZA en lopen op regelmatige basis wedstrijden. Colyns jarno liep naar een mooie 6e plaats, gevolgd door De Rouck Thijs op nr. 9 en Pardaens Rune op nr. 15.  Bij de pupillen jongens 2004 waren terug twee nieuwe atleten op post. Bultot Elias liep naar een mooie 7e plaats. T’Siobbel Maxime werd 25e.  Voor de miniemen stond er een omloop van 1850 m klaar. Gelukkig was het weer zomers goed en lag er geen modder.  Bij de jongste miniemen meisjes 2003 waren er twee ZA-atleten van de partij. Na een periode van rust, kwam De Naeyer Marie ontspannen aan de start. Ze behaalde dan ook een zeer mooie 5e plaats. Sarah Eechout liep naar een verdienstelijke 22e plaats. Bij de oudste miniemen meisjes 2002 kwam de zus van Marie, Emma aan de start. Op een deelnemersveld van 22 atleten, behaalde Emma een schitterende 7e plaats. Odevaert Milan en Van Acker lander waren van de partij bij de miniemen jongens 2003. Milan liep een verstandige wedstrijd en werd prachtig 11e. Lander kende een mindere dag, maar behaalde met veel doorzettingsvermogen nog plaats 15.  Uiteindelijk liep Lievens Lucas bij de miniemen jongens 2002 een zeer geslaagde wedstrijd. Hij behaalde en zeer mooie 7e plaats.

Trainers An en Kurt zijn zeer opgetogen met de opkomst en de prestaties van de ZA-atleten. Bij het begin van het veldloopseizoen beginnen we met de opbouw. De trainingen worden zo aangepakt dat de atleten op hun best zijn tegen de veldloop van Zottegem en het Provinciaal Kampioenschap. Een goede tip laat je niet ontmoedigen, want het veldloopseizoen is nog lang!

Volgende afspraak veldloop te Deinze!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *