Vijf maal podium voor ZA-atleten in Uitbergen!

Op zondag 21 februari trokken we naar de 6de veldloop van onze wedstrijdkalender. Ditmaal stond de vlakke omloop in Uitbergen op het programma. Op de weides aan de Grote Kouterstraat had de Hamse atletiekclub een lussenparcour uitgestippeld waar bij sommige de enige echte tegenstander de zware wind was. Niet echt een groot aantal deelnemers, maar de prestaties van onze ZA-atleten vielen enorm in de smaak van onze trainers.
Zo beginnen we bij de benjamins meisjes geboren in 2008, waar Romee Pardaens naar een 5de plaats snelde.

Lize Van AckerBij de oudste benjamins kregen we een schitterende wedstrijd van Lize Van Acker te zien. Ze ging daar toch mooi met de overwinning aan de haal na een halve solowedstrijd.

Aicha TraoreBij de pupillen meisjes geboren in 2006 kwamen 3 jeugdatleetjes aan de start. Aicha Traore nam mooi haar 1ste veldloopoverwinning op zak en Rani Pardaens (9de) en Amara Ribbens (11ste) liepen ook een sterke wedstrijd. Bij de jongste jongens dan eindigde Quinten Van Petegem als 9de. In diezelfde reeks eindigde Robbe Snaet als 17de.

Rune PardaensBij de oudere pupillen jongens dan eindigde Rune Pardaens mooi als 2de, maar zijn zinnen zijn gezet op meer zoals hij vertelde aan het podium : “Ik ben niet echt tevreden het kan alleen maar beter gaan.” Toch een mooie wedstrijd hoor. Tim Deplorez eindigde nog als 7de in diezelfde reeks. Om dan af te sluiten met de miniemen jongens waar Lander Van Acker als 10de eindigde.
Ook bij de oudere reeksen namen er ZA-atleten mee. In de reeks bij de cadetten meisjes starten twee atleten. Silde Deplorez en Britt Berens – Silke werd 12de en Britt 13de.
Lucas LievensLucas Lievens liep bij cadetten jongens in een fel bevochten wedstrijd naar de tweede plaats. Een mooi resultaat, waarmee zijn trainer uiterst tevreden was.
Kwinten Standaert werd 9de in de korte veldloop en Yana Heremans werd 17de bij de seniores dames. Bernadette Vekeman werd bij de masters vrouwen 25ste.
Patrick Van PetegemBij de heren masters mocht ZA terug een eerste plaats wegkapen. Patrick Van Petegem werd eerste met bijna een minuut voorspring. Nog in de reeks masters heren werd Peter De Vuyst 12de – Geert De Mulder 15de – Marc Goossens 22ste – David Pardaens 26ste en Dirk Pardaens 36ste.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *