Voetbaltoernooi voor atletiekclubs met ZA

Zaterdag 30 september 2017 – Voetbaltoernooi voor atletiekclubs

Voor de 8ste keer werd het voetbaltoernooi voor atletiekclubs georganiseerd voor het goede doel, Sportaround vzw (sportmogelijkheden voor iedereen). Voor Zottegem Atletiek was het de 2de maal dat er werd deelgenomen en het aantal overwinningen van het eerste jaar werd zonder moeite verbeterd.

Onze club werd opnieuw vertegenwoordigd door Kasper, Koen, Tom, Benjamin en enkele nieuwe deelnemers: Jens, Peter en thomas.

 

In een poule met 5 ploegen werd de helft van de wedstrijden gewonnen, wat uiteindelijk een 3de plaats opleverde. Na de poulefase kwam de beste match van ons toernooi (6-0) overwinning, die ons nog een extra ronde verzekerde.
De teamgeest was ideaal, maar na 5 wedstrijden gespeeld te hebben (en een speler licht geblesseerd te verliezen), begon de fysiek toch wat te verminderen tegenover een ploeg met veel wisselmogelijkheden. Deze 6de match was er één om snel te vergeten (de match teveel).

Ondanks het wisselvallige weer in de voormiddag werd het een aangename dag en met de zon die er in de namiddag doorkwam was het weer zelf ideaal. Schrijf alvast in je agenda voor volgend jaar, want Zottegem Atletiek zal opnieuw deelnemen en hopelijk opnieuw beter doen. Maar wat de prestatie ook zal zijn, het samen zijn zal deze extra activiteit in ieder geval een succes maken.

Tot volgend jaar!

Extra foto’s vind je terug onder onze albums.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *