ZA-atleten actief op het Provinciaal Kampioenschap Veldlopen!

Aan de atletiekpiste te Beveren vond op zondag 5 februari het Provinciale Kampioenschap veldlopen plaats.

De zanderige grond zorgde ervoor dat de omloop er zeer goed bij lag. Vanaf de start tot de laatste strook was het allemaal goed beloopbaar.
Zottegem Atletiek was met een grote groep atleten vertegenwoordigd. Van oud tot jong zette zijn beste loopbenen voor en maakte er een mooi succesverhaal van.

Mona De ClercqBij de benjamins meisjes geboren in 2008 eindigde Mona De Clercq op een 22ste plaats. Romee PardaensIn dezelfde reeks liep Romee Pardaens naar plaats 33.
In hetzelfde geboortejaar maar dan bij de jongens liep Nathan De VuystNathan De Vuyst naar een mooie 13de plek.

Laure van De veldeBij de pupillen meisjes geboren in 2006 eindigde Laure van De Velde als 27ste, Rani PardaensRani Pardaens werd 43ste.

Quinten Van PetegemQuinten Van Petegem werd bij de pupillen jongens geboren in 2006 34ste .

Rune PardaensBij de miniemen jongens geboren in 2005 eindigde Rune Pardaens als 7de, net zoals op het Provinciaal Kampioenschap van vorig jaar. In dezelfde reeks eindigde Tim Deplorez 20ste voor zijn grote rivaal!Tim Deplorez

Provinciaal Kampioen Lucas Lievens!
Lucas Lievens provinciaal kampioen veldlopen
Bij de heren cadetten jongens was het uitkijken naar de prestatie van de zottegemse atleet Lucas Lievens. Vorig jaar werd hij nog 10de op  het Provinciaal Kampioenschap, maar Lucas Lievens werd het huidig seizoen nog niet van het podium gelopen.

In een spannende wedstrijd van 2500 meter was Lucas Lievens onmiddellijk attent vooraan te vinden. Kobe Van Rie probeerde de wedstrijd open te trekken, maar de ZA-atleet bleef kalm en wachtte zijn tijd af. Op een 500 meter van de aankomst werd de wedstrijd beslist door een versnelling en zo werd Lucas Lievens Provinciaal Kampioen veldlopen bij de cadetten heren. Een mooie bekroning van zijn veldloopseizoen! In dezelfde reeds werd Tibo Verstockt 59ste.

 

Wouter Verstockt2Ook bij de juniores jongens trad er een atleet van ZA aan. Wouter Verstockt werd 9de. Ook Wouter maakt mooie vorderingen. Vorig jaar werd hij 17de op het PK.

 

Kwinten StandaertStandaert Kwinten liep naar een 24ste plaats in de korte cross.

 

Podiumplaatsen bij de Masters!

ZA-masters2

Bij de masters mochten we drie podiumplaatsen toejuichen.
bernadette vekeman - 1ste plaats pk veldlopenBernadette Vekeman werd Provinciaal Kampioene veldlopen bij de masters +60.

 

van Hessche MarcelVanhessche Marcel mocht de zilveren medaille meebrengen bij de masters +65.

 

Patrick Van Petegem 3de plaats PK veldlopenPatrick Van Petegem behaalde een derde plaats bij de masters +35.

 

De volgende ZA-atleten waren ook actief bij de masters: Dirk Pardaens 4de, Herman Van De Velde 6de, Danny Verstockt 9de , David Pardaens 13de, Jurgen Verlinden 13de, Peter Roman 15de.

yana HerremansBij de seniores dames liep Yana Herremans naar een 23ste plek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *