ZA-masters presteren uitstekend op cross-cup!

In het eindklassement van de cross-cup bij de masters (seizoen 2016/2017) hebben Jurgen Verlinden (41) en Marc Goossens (53) van Zottegem Atletiek  een prachtig resultaat behaald.

jurgen verlinden

Jurgen Verlinden eindigde op de 8 ste plaats in de categorie M40 en Marc Goossens eindigde 5 de in de categorie M50.

marc goossens

Vooral Marc Goossens is al lange tijd actief bij Zottegem Atletiek en het was zijn eerste deelname aan de crosscup met deze mooie ereplaats tot gevolg.

Voor Jurgen Verlinden was het reeds de 2de deelname aan de volledige cross-cup, waarin hij dit jaar heel wat progressie maakte tussen de masters.

Sluit aan bij Zottegem Atletiek!

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag (vanaf 18u tot 19 u) en zondag (vanaf 10u tot 11u). Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer www.zottegem-atletiek.be of za@val.be!

One comment

  1. beste Marc en Jurgen,

    Jullie hebben het alvast uitstekend gedaan in wedstrijden die Internationaal getint zijn. Aan jullie inzet hoeft we niemand te twijfelen, want wekelijks tekenen jullie ook present op de trainingen waarbij contstructieve inspanningen geleverd worden met het gekend succes dat jullie nu boeken. Jullie zorgen ook voor een positieve vib binnen ONZE vereniging. We zijn alvast FIER dat jullie aanwezig waren op deze grote evenementen en jullie zijn alvast ook een voorbeeld voor de JEUGD.
    Alvast in naam van het TEAM (Bestuur) VAN HARTE Proficiat en succes met de toekomende wedstrijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *