ZA prestaties indoor

“Naar jaarlijkse gewoonte trok onze Zottegemse jeugd naar de aflossingswedstrijd van afgelopen zondag, georganiseerd door KAA Gent. Met een dertigtal atleten trokken we richting de Topsporthal voor een goed gevulde sportnamiddag.
indoor gent ZA

Voor het eerst in onze clubgeschiedenis namen 7 ploegen deel aan de estafette. De resultaten van elk van de ploegen was ronduit schitterend, met kers op de taart de overwinning van de benjamin jongens. Op een deelnemersveld van circa 30 ploegen wisten Tim, Servaas, Jarne en Djarno de overwinning in de wacht te slepen in een schitterende tijd van 2’20”.
benjamins_indoor

Niet alleen goud, een nieuw clubrecord, maar tevens ook één van de snelste tijden in België dit jaar gelopen. Eveneens de ploeg van de Benjamin meisjes en de miniemen meisjes haalden een clubrecord. Vooral de laatste ploeg maakte indruk met een sterke eindtijd van 2’02”. Naast de aflossingen, namen ook diverse atleetjes deel aan de sprint, ver of kogelstoten. Ook hier verbraken velen hun persoonlijke records en noteerde we ook enkele uitschieters van Djarno (benj – 60m – 9”71 – 3e plaats), Emma (60m – 8”77), Vicky (60 m – 8”87) en Marie (60m – 9”25). We mogen concluderen dat dit hoe dan ook een schitterende atletieknamiddag was voor de onze jeugd. De club en trainers wensen de atleten een dikke proficiat voor de geleverde prestaties en kijken uit naar de volgende wedstrijden!!!”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *