ZA snelste Oostvlaamse ploeg te Nieuwpoort!

Bij wijze van test – of er ook officieel een discipline van te maken valt – organiseerde de Nieuwpoortse club MACW een 4x400m voor gemengde ploegen.

4 Zottegemse atleten bundelden met veel plezier de krachten en zakten af naar de schitterende blauw-gele piste van Nieuwpoort. Da’s wat anders dan dat Zottegemse sintelgedoe wat een piste moet voorstellen!

Enfin, zoals steeds werd er door onze lopers van bij de start stevig ingevlogen.

Geoffry Van De Velde was startloper en dat was bij nader inzien de juiste keuze. Hij vloog er meteen in liep al snel enkele ploegen op achterstand.

Kim Van Vossel toonde vrijdag op wedstrijd al dat ze heel goed zit en breide daar vandaag een vervolg aan. Niettegenstaande ze op de hielen gezeten werd door de ploeg van Roeselare perste ze al wat ze kon uit de benen tot in de laatste meters. Goed standgehouden, Kim! Sterk!

Maaike Deplorez mocht als derde loopster en dus tweede vrouw starten. Na wat hinder bij de stokwissel liep ook Maaike puur op karakter een sterke 400m.

Wouter Verstockt, tot nader order afstandsloper en ook supergoed bezig de laatste maanden, nam de estafettestok van Maaike over. Hij verving op het laatste moment een gekwetste atleet maar hij deed het voortreffelijk!

Uiteindelijk haalde de ploeg van Zottegem Atletiek de 4de plaats in deze aflossingswedstrijd. Zij waren tevens de snelste Oost-Vlaamse ploeg.

Proficiat met deze schitterende prestatie, Geoffry, Kim, Maaike en Wouter!

Bedankt dat jullie de verplaatsing naar Nieuwpoort wilden maken. De Zottegemse clubkleuren werden weer op een prachtige manier verdedigd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *