Zottegem Atletiek – Belgisch en Provinciaal Kampioenschap Indoor masters sluit indoorseizoen af.

Afgelopen zaterdag was het terug tijd voor de Belgische en Provinciaal Kampioenschappen bij de masters.

De afsluitende wedstrijd van het indoorseizoen was de uitstekende gelegenheid om net voor het zomerseizoen de prestaties wat scherper te stellen.

Patrick Depuydt – Provinciaal Kampioen hinkstapspringen!

bk indoor 2017 - Patrick DepuydtIn een spannende strijd bij het hinkstapspringen werd Patrick Depuydt (50+) mooi derde wat een bronzen medaille opleverde voor het Belgisch Kampioenschap en hiermede ook Provinciaal Kampioen Oost-Vlaanderen.

De 800m in de namiddag werd nog spannender, niettegenstaande een snelle 2.13.51 was dit iets te traag voor het podium en werd Patrick hiermee vierde in deze discipline, tevens tweede wat betreft het Provinciaal Kampioenschap van Oost-Vlaanderen. De balans is zeker positief te noemen en samen met de trainers kan er nu verder gewerkt worden om een mooi outdoor seizoen hieraan te koppelen.

Herman Van De Velde – Provinciaal Kampioen 60m Horden en polstokspringen!

bk indoor 2017 - herman vandeveldeHerman van De Velde startte op de 60m horden vroeg op de morgen, met een uur vertraging startte de wedstrijd . Toch kon Herman de concentratie behouden en liep naar het brons in het Belgisch Kampioenschap 60m horden. Wat hem tevens de Provinciale titel voor Oost-Vlaanderen opbracht.

Vele uren later deed hij mee aan het polstokspringen. Met een mooie sprong over 2m10 mocht hij tevreden zijn. Daarmee behaalde Herman zijn tweede Provinciale titel van de namiddag.
Nu is het uitkijken naar het nieuwe zomerseizoen. Eerst krijgen de atleten een tweetal weken rust en daarna beginnen de voorbereidingen om klaar te staan voor de zomerwedstrijden.

Sluit aan bij Zottegem Atletiek!

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag (vanaf 18u tot 19 u) en zondag (vanaf 10u tot 11u). Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer www.zottegem-atletiek.be of za@val.be!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *