Zottegem Atletiek huldigt zijn atleten!!!

Naar jaarlijkse gewoonte werden alle atleten van Zottegem Atletiek uitgenodigd voor de jaarlijkse ZA-prijsuitreiking. Tijdens deze bijeenkomst zette het clubbestuur van Zottegem Altetiek de puike prestaties van de atleten in de schijnwerpers.

De prestaties van het seizoen 2011 werden belicht. Zowel de prestaties op de piste, op de weg als in het veld werden overlopen.

Een groot aantal atleten behaalde een mooie titel of mooie prestatie tijdens het vorige seizoen.

Foto jeugd:(huldiging jeugdatleten): de jongste atleetjes van Zottegem Atletiek (van links naar rechts An Lievens – Trainster jeugd – Duprez Jils – Van Rijckehgem Jarich – Libberecht Arthur – Ligneel Florian – Deplorez Silke – Deplorez Jelke – De Vleeschouwer Eric – Voorzitter ZA – De Maesenerie Florian – Duprez Laure – De Jonghe Nick – Van Gansbeke Lars – Kurt Broeckaert – secretariz ZA en Libberecht Lisa.


Foto (ZA huldiging): alle gehuldigden met het clubbestuur van Zottegem Atletiek.


Secretaris 20 jaar ten dienste van de club.

ZA-secretaris Kurt Broeckaert werd in het atletiekseizoen 1991-1992 secretaris van de zottegemse atletiekclub. Twintig jaar later is hij dit nog steeds en met veel enthousi
asme en inzet doet hij zijn werk verder.

Kurt werd op vraag van zijn vader, Marc Broeckaert – bestuurslid en atleet van Zottegem Atletiek – en Ides Haustraete toenmalig voorzitter van ZA, secretaris.
Als jonge snaak van 21 jaar werd hij ingezet voor het administratieve werk van de club. Stilaan nam hij alle organisaties over en werd hij de draaischijf van de werking van Zottegem Atletiek.
Samen met het clubbestuur van Zottegem Atletiek en de voorzitter Eric De Vleeschouwer staat hij in voor de jaarlijkse organisatie van de Egmontloop, Dames- en herenveldloop, interscholenmeetings, scholenveldloop, eetfestijn en start to run.
Dankzij de goede werking van de club werd de laatste jaren een merkelijke stijging van het ledenaantal waargenomen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *