Zottegem Atletiek zet podia-festijn verder!

Met een gouden, zilveren en bronzen medaille op het Provinciaal Kampioenschap Indoor bewijst Zottegem Atletiek dat haar atleten op de goede weg zijn. De Zottegemse atletiekclub bezorgt zijn atleten een brede basis, die daardoor, na de mooie prestaties op het Provinciaal Kampioenschap Indoor, sterke prestaties neerzetten in de wekelijkse veldlopen.

Veldloop te Hamme.

Het tweede weekend van het jaar staat de veldloop te Hamme in de agenda aangevinkt. Een talrijke groep van Zottegemse atleten zakte ondanks het slechte weer af naar de modderige veldloop.

Bij de benjamins meisjes startte Romee Pardaens. Romee liep naar een 13de plaats en behaalde zo een mooie plaats op 37 atleten.

Romee haar zus Rani was van de partij bij de pupillen meisjes. Rani Pardaens kreeg een modderig parcours van 1190 meter voorgeschoteld. Rani behaalde een mooie 21ste plaats.

2017 01 15 Rune PardaensDat de Familie Pardaens gebeten is van de atletiek bewijst Rune Pardaens. Met een grote inzet en onvermoeibare trainingsdrang loopt  hij keer op keer mooie prestaties bij elkaar. Door de modder ploeteren is op zijn lijf geschreven. Rune werd in Hamme tweede en mocht zo de eerste medaille meebrengen voor Zottegem Atletiek.

2017 01 15 Lucas LievensDe man in vorm is Lucas Lievens. Ook in Hamme liep de cadet een schitterende wedstrijd met veel inzicht. Hij won dan ook met tien seconden voorsprong op de tweede. Lucas liep de 2640 meter in 9min en 30 sec.

2017 01 15 Patrick Van Petegem - HammeDe bronzen medaille was voor Patrick Van Petegem. Bij de masters heren kreeg hij 6920m voorgeschoteld. In dezelfde reeks werd Herman Vandevelde 33ste – Danny Verstockt – 35ste – David Pardaens  – 38ste en Pardaens Dirk – 55ste

Bij de juniores heren werd Wouter Verstockt 8ste.

Een dikke proficiat voor de atleten die de moed vonden om aan de wedstrijd deel te nemen en aan de trainers om wekelijks zich in te zetten op de atletiektrainingen.

Sluit aan bij Zottegem Atletiek!

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer za@val.be!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *