Zottegemse atleten actief op het Provinciaal Kampioenschap Veldlopen.

In het recreatiedomein ‘Nieuwdonk’ te Berlare vond op zondag 7 februari het Provinciale Kampioenschap veldlopen plaats en de hevige regenval van afgelopen nachten deed het parcours geen deugd. Vanaf de start tot de laatste zandstrook was het modderig. Deze omloop had het dus allemaal.

Bij de benjamins meisjes geboren in 2008 eindigde Romee Pardaens op een 9de plaats.

Lize Van AckerBij de oudere benjamins mochten we dromen van een medaille met Lize Van Acker. Een medaille werd het niet, maar wel een mooie 4de plaats. Dat beloofd voor het komende seizoen.

Bij de pupillen meisjes geboren in 2006 eindigde Rani Pardaens als 27ste gevolgd door Traore Aicha die 28ste eindigde. Bij de pupillen jongens geboren in 2006 kwam Soetaert Wieland 59ste over de aankomstlijn met een schoen in zijn hand. Door de modder verloren er heel wat atleten hun schoenen. Bij de pupillen jongens geboren in 2005 eindigde Rune Pardaens als 7de.

Bij de miniemen jongens eindigde Lander Van Acker nog op een 21ste plaats.

Bij de cadetten meisjes werd Britt Berens 35ste. Bij de heren behaalde Lucas Lievens een mooie 10de plaats bij de eerstejaars cadetten.

Ook bij de scholieren jongens trad er een atleet van ZA aan. Wouter Verstockt werd 17de.

Standaert Kwinten liep naar een 16de plaats in de korte cross.

Dirk PardaensPatrick Van Petegem pk oost vlaanderenBij de masters mochten we twee podiumplaatsen toejuichen. Patrick Van Petegem behaalde een tweede plaats bij de masters +35. Pardaens werd Provinciaal Kampioen bij de masters +60.
De volgende masters waren ook actief bij de masters: Marc Goossens 55de, Vekeman Nico 59ste,

Pardaens David 77ste.

Bij de seniores dames liep Yana Heremans naar een 20ste plek. Ten slotte werd De Borle Kristof 15de bij de seniores heren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *