Lid worden

LIDMAATSCHAP ZOTTEGEM ATLETIEK/RECREANTEN SEIZOEN 2020-2021

Beste,

Je staat op het punt om aan te sluiten bij Zottegem Atletiek vzw. Hartelijk welkom!

Zottegem Atletiek omvat een atletiek en recreanten (joggingclub) afdeling. Bij de aansluiting heb je de keuze om als “atleet” of “recreant” (joggingclub) aan te sluiten. Voor beide afdelingen start het seizoen op 1 november.

Kinderen die nieuw aansluiten vullen het formulier ATLEET in. Indien papa of mama tijdens de training van de kinderen ook wenst sportief bezig te zijn, op een rustig tempo, dan kunnen zij best voor zichzelf het formulier RECREANT (joggingclub) invullen. Kinderen ouder dan 12 jaar kunnen eveneens aansluiten bij de joggingclub (RECREANT) maar kunnen dan enkel joggen, al dan niet onder begeleiding van een Joggingbegeleider. Als RECREANT kan men niet deelnemen aan de trainingen die onder begeleiding van de atletiektrainers staan. Men mag wel, alleen of in groep, joggen tijdens de atletiektrainingen dit zowel op de buitenronde als op de piste zelf. Als men op de piste gaat joggen vragen we wel om de binnenbaan van de atletiekpiste vrij te houden voor de atleten die op snelheid trainen.

Personen die niet aangesloten zijn als recreant of atleet krijgen tijdens de trainingsuren van Zottegem Atletiek geen toegang tot de atletiekpiste. Atletiekpiste vrij te houden voor de atleten van Zottegem Atletiek, die competitie gericht interval trainen.  . 

Er is geen verplichting om op alle trainingen aanwezig te zijn. Er is ook geen verplichting om aan officiële wedstrijden deel te nemen. Bij Zottegem Atletiek wensen we dat het voor de kinderen ook FUN blijft. Als de zoon of dochter wel interesse heeft tot wedstrijden dan is dit uiteraard mogelijk en bieden we een goede ondersteuning en begeleiding.

Volg ons op facebook

VOLG ons op FACEBOOK voor belangrijke berichten over de club.

Online Inschrijving

Inschrijven als atleet

Als atleet dient het online “aansluitingsformulier Atleet” ingevuld te worden.

Inschrijven als recreant

Als recreant dient het online “aansluitingsformulier Recreant” ingevuld te worden.

Het lidgeld als recreant bedraagt 35 €. 

Voor de bestaande recreanten die ten gevolge van de corona maatregelen gedurende een aantal maanden niet hebben kunnen trainen in 2020 wordt éénmalig een voordeliger tarief voorzien van 25 €.

Met ingang van 1 november gaat het nieuwe atletiekseizoen van start. Dit betekent dat iedere atleet in het bezit moet zijn van een nieuw borstnummer om te kunnen deelnemen aan officiële wedstrijden en de wekelijkse trainingen. Kinderen kunnen aansluiten vanaf geboortejaar 2014 en voorgaande jaren.

Het lidgeld als atleet bedraagt 100 € voor het eerste lid, 90 € voor het tweede lid en 80 € vanaf het derde lid van eenzelfde gezin. Indien uw gezin lid is van de Gezinsbond dan ontvang je 10% korting op het lidgeld (90 €, 81 € en 72 €).

Voor de bestaande atleten die ten gevolge van de corona maatregelen gedurende een aantal maanden niet hebben kunnen trainen in 2020 wordt éénmalig een voordeliger tarief voorzien van 85€, 75 € of 65 € eventueel nog verminderd met de korting gezinsbond.

Wat houdt het lidgeld nu in?

Als atletiekclub betalen wij jaarlijks een vaste bijdrage en de verzekering per lid aan de Vlaamse Atletiek Liga (VAL). Ook de huurgelden voor de piste, verlichting, kleedkamers en andere onkosten (aankoop prijzen Egmontloop, veldloop + prijzengelden) worden met je bijdrage betaald. Ook de inspanningen die de club levert naar het aanleren, via de verschillende trainers, van je favoriete sport worden via het lidgeld betaald.

Je AANSLUITINGSFORMULIER kan je opsturen naar het secretariaat, za@val.be en het inschrijvingsgeld storten op het rekeningnummer:
BE17 0010 4624 4121 – Zottegem Atletiek vzw – Pastoriestraat 27 – 9620 Zottegem met mededeling “Aansluiting Naam Voornaam – ATLEET/RECREANT 2020-2021”.

Belangrijk: Via jou ziekenfonds kan je een deel van het lidgeld recupereren. Vraag dit na en voeg de nodige documenten toe bij je vernieuwing! De secretaris doet het nodige!

Vriendelijke groeten,

Kwinten Standaert                                                                               Plume Christian.
Secretaris.                                                                                              Voorzitter.