Egmontloop (jogging)

37ste Egmontloop (Zottegem) op 18 augustus 2018

ZOTTEGEM ATLETIEK organiseert dit jaar opnieuw een jogging op zaterdag 18 augustus 2018 te Zottegem – Stedelijk Sportstadion – Kastanjelaan.

Aanvang:

– 15u00: 200 meter kinderen t.e.m. geboortejaar 2012.
– 15u05: 400 meter voor jongeren tot 2009
– 15u10: 800 meter voor jongeren met geboortejaren tot 2006
– 15u30: 37ste Egmontloop (2,9  km – 5,4 km – 10,4 km)

– Inschrijvingen en prijsuitreiking : Kantine Stedelijk Sportstadion Zottegem – “Bedankt om je identiteitskaart mee te brengen voor een automatische inschrijving!”
– Start en aankomst: Stedelijk Sportstadion Zottegem
– Inschrijvingsgeld:

 • Ter plaatse jeugdloop – 4 €
 • Voorinschrijving Egmontloop – 5 €
 • Ter plaatse Egmontloop – 7 €

Voorinschrijving (niet meer mogelijk)

Voorinschrijvingen konden doorgevoerd worden tot Zondag 12 Augustus 24:00 door overschrijving op het rekeningnummer: BE17 0010 4624 4121 – Zottegem Atletiek vzw – Pastoriestraat 27 – 9620 Zottegem met mededeling “EGMONTLOOP 2018, NAAM VOORNAAM. Dit is nu helaas niet meer mogelijk.
Kinderen enkel ter plaatse.

Elke deelnemer ontvangt een naturaprijs en neemt deel aan de sneltombola met hoofdprijzen. Geschenken voor de eerste drie per afstand en per categorie (seniores mannen/vrouwen en masters mannen/vrouwen vanaf 35j.).

Zo maakt de legendarische jogging sinds vorig jaar deel uit van het Vlaamse Ardennen criterium, een regelmatigheidscriterium waar 8 joggings in onze prachtige streek zijn in opgenomen
Net als vorig jaar is er de elektronische tijdsregistratie via een ingebouwde chip in de borstnummers.

Voor meer info:  za@val.be – 0470 60 03 67

SAM_1662 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

4 comments

 1. Beste (sport)vrienden en sympathisanten,

  Jullie talrijke opkomst en vele steunbetuigingen tijdens de vriendschapsloop vorige zomer waren hartverwarmend en gaven ons de moed om de aanvallen te trotseren en te vechten om het voortbestaan van onze vereniging. Na een noodgedwongen sabbatjaar sluiten we dit jaar echter opnieuw aan met onze clubtraditie. In de maand augustus organiseren we namelijk de 37ste editie van onze Egmontloop waarvoor we jullie via deze weg allemaal willen uitnodigen. We zullen jullie, zoals gewoonlijk, met open armen ontvangen en kijken nu al uit naar jullie opkomst!

  Namens het Bestuur
  Christian PLUME

 2. beste streekgenoten tevens sportvrienden,

  Zoals steeds, zullen we trouw van de partij zijn en verdeeld over de ingedeelde en mogelijke reeksen, met de ingesteldheid meedoen is belangrijken dan WINNEN. Het één van de mooiste wedsrijden uit de regio en vooral organisatorisch OP en TOP verzorgt.
  Jullie mogen ons alvast verwachten.. en wij hopen uiteraard dat jullie massaal van de partij zullen zijn. Méér info zal je vinden op onze WEBSITE > Zottegem Atletiek.

  Sportieve groeten,

  Namens het bestuur

  christian PLUME

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *