Oefenmeeting

Zottegem Atletiek nodigt jullie allemaal graag uit voor onze eerste oefenmeeting die plaatsvind op woensdag 23 maart 2016 met aanvang om 17u30. Einde is voorzien rond 19u00.

Dit is een competitieve training die onze jeugdtrainers in elkaar hebben gestoken voor al onze jeugdatleten kennis te laten maken met de verschillende disciplines uit de atletiekwereld die in het zomerseizoen beoefend worden.
Zo ontdekken ze ook hoe het er op een zomerwedstrijd aan toe gaat.

Volgend programma werd opgesteld.

Benjamins jongens en meisjes: 60m – 600m – ver – hockey
Pupillen jongens en meisjes: 60m – 1000m – ver – hockey
Miniemen jongens en meisjes: 60m – 1000m – speer – ver – hoog

We gaan van start om 17u30 met de eerste disciplines en de andere volgen in volgorde van het programma wanneer de stand vrij is.

De jongens zullen samen met de meisjes deelnemen. Apart klassement word voorzien. Elke deelnemer verkrijgt een deelnemersprijs.

Zit er een discipline bij die je nog nooit beoefend hebt ?
Geen probleem, bij elke categorie werd 1 jeugdtrainer geplaatst die je dit met veel plezier zal uitleggen. Probeer daarom aan alle disciplines deel te nemen.
Alleen zo maak je er een leuke ervaring van.

Deelname aan deze wedstrijd is gratis en we hopen dan ook dat jullie aan zoveel mogelijk disciplines zullen deelnemen. De atleten nemen deel in hun wedstrijdkledij en dragen het borstnummer van het huidige seizoen. Spikes zijn geen verplichting

We hopen dan ook op jullie enthousiasme en hopen dat jullie allemaal afzakken naar onze atletiekpiste in Zottegem op deze woensdagavond.
We starten stipt om 17u30.