GROOT NIEUWS ….

Als bestuur van Zottegem Atletiek kunnen we met enige fierheid aankondigen dat Sinterklaas en Piet zonet coronaproof een bezoekje gebracht hebben aan het stedelijk Sportstadion in Zottegem!

Zoals velen wel weten, is het niet gemakkelijk af te spreken met iemand of om iemand te ontvangen in deze moeilijke tijden… maar voor één keer maakten we een uitzondering! Dit hoogstaand bezoek konden we niet weigeren!

Sinterklaas koos ervoor om even een kijkje te nemen in het materiaal kot, waar al het atletiekmateriaal van ZA opgeborgen ligt… Het materiaal kot dat Piet vergelijkt met Bellewaerde, één grote speeltuin dus!

We raden iedereen aan om het filmpje van het bezoek van Sinterklaas en Piet, dat te vinden is op de website van ZA en op de Facebookpagina van ZA, te bekijken en delen nu al mee dat alle brave aangesloten atleetjes, zoals beschreven in het boek van Sinterklaas: “Dit jaar zijn er geen stoute kinderen!”, donderdag op training snoep zullen krijgen die Sinterklaas deze avond aan de trainers gegeven heeft.

Hopelijk tot dan! En alvast vele groetjes van Sinterklaas en Piet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.