Vrijwilligers Zottegem Atletiek in de kijker

Vanaf zaterdag 27/02/2021 start de week van de vrijwilliger.

Als nieuw bestuur willen we jullie allen, graag in de kijker zetten en hebben we een aantal voorkeursplaten bezorgd aan de vrije radiozender MIG.

Luister nu Zaterdag 27/02 om 9u naar MIG in Geraardsbergen-Lierde (104.9 fm), Ninove (106.2 fm), Zottegem (105.2 fm) of wereldwijd via deze site. Extra toelichting op de radio zal “live” gegeven worden door Christian Plume.

Bij de keuze van de platen kozen we alvast ook voor U2, het is dan oprecht ook de mooiste WEEK en dag voor de vele vrijwilligers. Ook verwijzend naar ons onvergetelijk JUBILEUMFEEST.

Iedereen weet dat een vereniging  zonder vrijwilligers ondenkbaar is. Vrijwilligers zijn, positieve denkers, zij die doen, geen wederdienst vragen, enkel het beste van zichzelf geven, veel vrije tijd en mateloze inzet spenderen in functie van de goede werking van onze vereniging. Zij maken het verschil.

Een vereniging die haar 50 jaar bestaan mocht vieren in 2019 zegt zéér veel en is ook veel betekenend in de breedte. Dat de toekomst mooi oogt voor onze bloeiende vereniging is een feit, mede dankzij jullie allen.

Het tweede liedje NOVASTAR: The best is yet to come, is ook geen toeval bij de keuze. Het is ook geen geheim méér dat er een bloeiend project komt binnen ZOTTEGEM waarbij ook wij de nodige accenten gaan leggen.  

Als bestuur willen we jullie allen bedanken voor jullie vrijwillige inzet, bedanken om er altijd voor te gaan ook in deze moeilijke tijden.

Bedankt om er voor ons te zijn!

Als elke vrijwilliger een STER kreeg werd het nooit meer donker.

Liedjes voorgedragen door het nieuwe bestuur voor alle vrijwilligers:

 • U2: It’s a beatifull day – dit was het openingsnummer van ons 50 jarig Jubileumfeest in 2019
 • Novastar: The best is yet to come – met de nieuwe atletiekpiste in het vooruitzicht ziet de toekomst er heel mooi uit.
 • Sister Sledge: We are Family – we zijn een echte familie waar ook fun belangrijk is.
 • Bachman Turner Overdrive: You ain’t see nothing yet – er werd op 25/02 een nieuw bestuur gekozen dat er voluit voor gaat.
 • Of De Kreuners: Nu of Nooit – weerspiegelt de goesting van het nieuwe bestuur om erin te vliegen.
 • Alphaville: Sounds Like a Melody – een mooi deuntje om verder te bouwen aan de club.
 • Bruce Springsteen: Born To Run – als atletiekclub is dit vrij evident, we proberen ook zoveel mogelijk personen te laten bewegen met onze Start2Run van de jogging afdeling.
 • Tina Turner: Simply The Best – onze club heeft ook verschillende kampioenen op Provinciaal, Belgisch en zelfs op Wereldniveau.
 • Stan Van Samang: Een Ster – onze trainers/begeleiders laten elke atleet, recreant schitteren op hun niveau.
 • André Hazes: Bloed, Zweet en tranen….. gaat gepaard met al de inzet, van onze vorige bestuurders en vooral ook de vele enthousiaste vrijwilligers op al onze events
 • André van Duin: We zullen doorgaan….. als vereniging gaan we geen enkele uitdaging uit de weg… onze bloeiende vereniging zal meewerken aan de vernieuwing van de atletiekpiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.