AD Delhaize Zottegem en de vele sympathisanten dragen Zottegem Atletiek een Warm Hart toe!

Dat AD Delhaize Zottegem onze atletiekclub een warm hart toedraagt is nog eens bevestigd met de unieke spaaractie: de B’tjes. Graag zijn we op de uitnodiging ingegaan om hieraan deel te nemen waardoor tevens onze atletiekclub extra in de schijnwerper werd geplaatst bij de vele klanten van AD Delhaize.

Een actie waarbij AD Delhaize Zottegem een bedrag van 10.000 euro beschikbaar stelde, te verdelen over de deelnemende clubs of het nu een jeugdbeweging, een sportclub of cultuurvereniging met jeugdwerking is. Zestien verenigingen namen deel en we scoorden héél hoog!

Klanten kregen de mogelijkheid om dit bedrag te verdelen onder de verschillende verenigingen d.m.v. een spaaractie in de AD Delhaize Zottegem, de B’tjes actie genaamd. Want alle B’tjes helpen!

Het waren dus de klanten die dit bedrag mochten verdelen onder de deelnemende verenigingen. De klant betaalde dus niets meer maar koos zijn favoriete vereniging en zo werd het totale bedrag verdeeld onder de deelnemende verenigingen. Bij het afrekenen ontving de klant namelijk bij elke 15 euro aan boodschappen één of meerdere ‘B’tjes’. De ‘B’tjes’ konden ingeleverd worden bij de display op de winkelvloer door ze in de speciale koker, van de door hen gekozen verenging te gooien. Hoe meer muntjes, hoe hoger het bedrag voor de verenging.

Bij het afsluiten van deze mooie spaaractie werd onze secretaris gecontacteerd met het heuglijke nieuws dat er een waardecheque mocht afgehaald worden ten bedrage van 669.05 Euro.

Bestuurslid Christian Plume nam deze cheque in ontvangst (zie foto).

Via deze weg willen we in naam van onze Atletiekclub AD Delhaize hartelijk bedanken voor dit super initiatief en het feit dat zij ons ook onder hun klanten de nodige publiciteit gaven. Tevens bedanken we al de klanten die vonden dat hun B’tjes belangrijk waren voor onze stralende atletiek club. Hoe méér uitstraling hoe méér succes men boekt op alle vlakken. Uitstraling die tevens belangrijk is voor onze sponsoren.

Als bestuur zullen we alvast AD Delhaize uitnodigen op onze eerst volgende Sportavond (20 april 2024) om ook hen even in de kijker te plaatsen bij onze leden.

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.