Belangrijke Mededeling Betreffende Veranderingen in Trainingslocaties en Veiligheidsmaatregelen

Beste Atleten, Recreanten en Ouders, 

De recente nieuwjaarsreceptie was een groot succes en nu we het jaar 2024 ingaan, hebben we goed nieuws: de komst van een nieuwe atletiekpiste op onze club. 

De bouwwerkzaamheden hiervoor zullen vermoedelijke volgende week starten wat betekent dat onze trainingslocaties veranderen. Tijdens de afbraak- en bouwfase zullen onze trainingssessies worden verplaatst naar alternatieve locaties, waaronder het kunstgrasveld, de Finse piste, de parking bij de Bevegemse Vijvers en eventueel de piste in Oudenaarde of topsporthal indoor. 

Gezien de donkere wintermaanden vragen we vriendelijk aan iedereen om altijd een fluorescerend vest te dragen en indien mogelijk ook lampjes mee te nemen voor betere zichtbaarheid en veiligheid. 

Bovendien vragen we alle leden om te parkeren op de parking van de Bevegemse Vijvers en zich te verzamelen bij de ingang van de fuifzaal. Dit is vlakbij de kleedkamers van de Bevegemse Vijvers, waar we afspraken hebben gemaakt om onze sportuitrusting en tassen te kunnen bewaren. 

Als de piste bezet is, zal de trainer bepalen waar de training zal plaatsvinden. Als men niet de trainingssessie volgt met de trainer is het op eigen verantwoordelijkheid. 

We begrijpen dat de komende zes maanden wellicht uitdagend kunnen zijn vanwege de tijdelijke verandering van onze trainingsomgeving. Desalniettemin is de verwachting van de nieuwe piste iets waar we allemaal met veel enthousiasme naar uit kunnen kijken. 

Laten we ons allen aan deze richtlijnen houden en veiligheid voorop stellen in de komende maanden. 

Met vriendelijke groeten, 

Het Bestuur 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.