Afhaal Eetfestijn

Gezien de evolutie van covid19 en de onduidelijkheid rond de corona maatregelen die begin oktober gaan gelden, heeft het bestuur ervoor gekozen om terug een “AFHAAL” eetfestijn, te organiseren. 

De keuze van maaltijden blijft gelijkaardig, alles wordt gebakken door Bistro De Vlashaard, warm, proportioneel verpakt in een schotel, en ter beschikking gesteld op de twee vooropgestelde dagen. De inhoud bevat vlees/vis en saus. Frieten zullen reeds éénmaal voorgebakken zijn.

De afhaling zal plaatsvinden aan het Ontmoetingscentrum Velzeke en dit op volgende tijdstippen:

  • Zaterdag 09/10 van 17u tot 19u
  • Zondag 10/10 van 11u tot 13u

Om dit concept, toch een zekere uitstraling te bezorgen, kunnen jullie bijkomend een fles Cava en/of Rode en/of Witte wijn te bestellen.

Je kan zowel online als via een aangesloten lid kaarten bekomen. Indien het op aangeven van een lid is dan kan je dit ook in het online formulier vermelden (linken lid).

Laten we er samen, terug een succes van maken met aandacht voor de veiligheid van ieder van ons.

Laat iedereen meegenieten van de sfeer die er heerst in jullie bubbel. Stuur een foto door naar za@val.be. We stellen een fotoalbum samen op de website met alle ontvangen foto’s zodat iedereen toch nog mee kan (na)genieten van de culinaire maaltijd.

Inschrijvingen zijn afgesloten.