EETFESTIJN – KLEDIJ – BORSTNUMMERS

Beste atleten, recreanten, ouders,

Goed nieuws ! Onze jarenlange trouwe sponsor en traiteur “De Vlaschaard” zal instaan voor het bezorgen van de Afhaal maaltijden op 21 en 22 november. Dit is de enige werkwijze die wel nog toegelaten wordt door de Provincie. Alles blijft zoals voorzien, afhaling op stedelijk sportstadion aan Chalet/Kantine.

Op dinsdag 10 en donderdag 12 november zullen Herman (ondervoorzitter) en Christian (voorzitter) aanwezig zijn in onze kantine tussen 18u en 19u. Volgende praktische zaken kunnen dan afgehandeld worden:

  • Afrekening kaarten eetfestijn. Indien je nog extra kaarten nodig hebt dan zullen deze ook ter beschikking zijn. Hou rekening met de einddatum van 17 november om alles af te rekenen in de kantine eveneens tussen 18 en 19u. Er zal een lijst, de dag van de afhaling, ter beschikking gesteld worden aan de traiteur. Indien je niet vermeld staat, zal er geen verhaal mogelijk zijn. Niemand van ons mag aanwezig zijn op de dag zelf.
  • Voor de personen die sportkledij besteld hebben bij onze sponsor “DOLTCINI” . Deze zijn ter beschikking en kan men dan ook komen ophalen.
  • De eerste lading borstnummers voor het nieuwe seizoen zijn ook binnen en kunnen tijdens deze tijdstippen eveneens opgehaald worden.

Dank aan iedereen voor de geweldige inzet bij de verkoop van de kaarten voor het afhaal eetfestijn.

Tevens wensen we de trouwe leden, te bedanken voor de verlenging van hun lidmaatschap. De nieuwe leden voor het vertrouwen dat jullie stellen in onze atletiekverening. We weten allemaal dat er dit jaar véél activiteiten afgelast werden. Dit is jammer want dit zijn typisch de leuke momenten die ons dichter bij elkaar brengen en waarbij jullie de vereniging nog beter leren kennen. We hopen op een positieve kentering in 2021.

Traditie getrouw starten we het nieuwe jaar met de Nieuwjaarsreceptie die normaal doorgaat in de kantine (07/01) gevolgd door onze jaarlijkse veldloop (24/01) op de Festival weide Bevegemse Vijvers. Beide uiteraard afhankelijk van de evolutie van Covid-19.

Hou het veilig en draag alvast goed zorg voor mekaar.

Het bestuur,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.