Inschrijvingen – Cross Relays – Sponsoren

Cross Relays – Zondag 27/10/2019
Het nieuwe seizoen start dit jaar met de Cross Relays maar nu in Berlare aan het donkmeer (ipv Blaarmeersen). Zottegem Atletiek is steeds sterk vertegenwoordigd met meerdere ploegen van jeugd tot masters. Graag reeds een warme oproep aan iedereen die wenst deel te nemen om met vrienden, trainers te spreken en reeds ploegen te vormen. We dienen voor 15 oktober in te schrijven.

Meer info: http://www.sport.be/crosscup/nl/

Wens je deel te nemen aan het cross seizoen maar ben je nog niet ingeschreven  ? zie hieronder.
Inschrijvingen Atleet / Recreant
Voor het eerst verloopt de inschrijving volledig online. We hebben reeds meer dan honderd inschrijvingen ontvangen maar voor sommige atleten moeten we misschien nog eens extra vermelden dat er geen papieren versies meer gaan uitgedeeld worden.

Zottegem Atletiek heeft ook een recreanten afdeling (joggingclub), dus ook de papa’s en mama’s die rustig wensen te sporten tijdens de training van de kinderen kunnen zich als “recreant” aansluiten. 

Online inschrijvingsformulier Atleet en extra informatie: klik hier.
Online inschrijvingsformulier Recreant en extra informatie: klik hier.

De inschrijving is pas volledig na betaling van het inschrijvingsbedrag op onze bankrekening (zie inschrijvingsformulier).
Beloning voor het aanbrengen van nieuwe sponsoren
Sponsoren zijn belangrijk voor onze vereniging en zorgen er mede voor dat we kwalitatieve trainingen (en bijhorend materiaal) kunnen verzorgen alsook een goede organisatie kunnen inrichten. Het aantal sponsoren is aan het groeien en het bestuur voorziet een extra beloning indien een aangesloten atleet(ouder)/recreant een nieuwe sponsor aanbrengt, namelijk éénmalig 10% van het sponsorbedrag.

De lijst van de huidige sponsoren (deze komen niet meer in aanmerking): zie http://zottegem-atletiek.be/sponsors/ 

Meer informatie over de sponsorformules , klik hier.
Dit document mag je ter informatie ook reeds aan een toekomstige sponsor bezorgen.

De atleet/recreant of ouder dient de gegevens van de nieuwe sponsor te melden via za@val.be . Het bestuur gaat ook graag onze club voorstellen en promoten bij de nieuwe sponsor, uit ervaring weten we dat dit steeds een heel positieve ervaring is voor de nieuwe sponsor.

Het bedrag zal aan de atleet(ouder)/recreant bezorgd worden (via overschrijving) nadat het sponsorbedrag door ZA ontvangen is.

Op deze manier willen we de inspanningen van atleten(ouders)/recreanten op dit domein ook belonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.