Kamptrainer Speerwerpen: Michiel Mouton versterkt trainersploeg

Beste atleten, ouders, recreanten,

Reeds jaren zijn we op zoek naar trainers en kamptrainers. Dit is ook waar we jullie telkens opnieuw over communiceerden op bijeenkomsten of wanneer de vraag kwam.

Als bestuur, kunnen we jullie met véél fierheid meedelen, dat we een schitterende vacature ontvangen hebben en deze ook door het voltallig bestuur goed is bevonden. 

Het betreft Michiel Mouton, 28jaar en woonachtig te Zottegem. 

Introductie Michiel Mouton

Naast mijn individuele inspanningen, mocht ik ook enige erkenning genieten als Provinciaal en Vlaams kampioen. Ook stond ik gedurende enkele jaren in de top 50 van speerwerpers in België, wat me trots maakte, maar tegelijkertijd bescheiden hield over mijn eigen prestaties.
Wat mij het meest inspireert, is de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring
te delen met anderen. Ik geloof in de waarde van coaching en mentorschap om atleten te helpen groeien en hun potentieel te realiseren. Mijn passie ligt dan ook bij het ondersteunen en motiveren van anderen in hun speerwerpavontuur.

Na overleg met de huidige jeugdtrainers en tussen de toekomstige kamptrainer en trainingscoördinator werd het volgende overeengekomen:

Iedere atleet vanaf scholier tot en met master die aangesloten is in onze club en interesse heeft in speerwerpen is welkom. De trainingen focussen zich ook op snelheid, kracht en lenigheid wat voor iedereen wel ten goede komt natuurlijk.

De eerste kennismaking en training zal plaatsvinden op zondag 5 november 2023 op het stedelijk sportstadion tussen 10 en 12u. De trainingen zullen in de beginfase om de twee weken plaatsvinden, op korte termijn zal er een évaluatie plaatsvinden en kunnen er eventueel aanpassingen gebeuren.

Voel jij je aangesproken om deel uit te maken van deze trainingen?

Via deze link kan je uw interesse melden: klik hier.

We heten Michiel van harte welkom in onze club en wensen hem veel succes.

Het bestuur.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.