Uniek op VELDLOOP ZOttegem Atletiek

Na het Fantastisch Provinciaal Kampioenschap van vorig jaar, waar Zottegem Atletiek veel lof werd toebedeeld voor de perfecte organisatie, pakken we op onze NATIONALE Veldloop uit met een nieuwe STUNT.

BIENESTAR   (met thuisbasis in Sint Niklaas) zal ervoor zorgen dat atleten die het wensen en dit voor ALLE reeksen, voor of na de wedstrijd een sportmassa toebedeeld kunnen krijgen. Meer info: klik hier.

Vijf professionele verzorgers zullen in een verwarmde tent opgesteld zijn tussen de nieuwe tent van ZOTTEGEM ATLETIEK en het podium.

Dit is volledig GRATIS en daarmee hopen we ook aan deze editie, toppers en vooral veel atletiekfanaten aan de start te krijgen. Warm aanbevolen aan alle atleten, zowel een korte warm-up massage voor de start als een cool-down massage na de wedstrijd zijn voorzien.

De weergoden zullen ons alvast ook goed gezind zijn in tegenstelling tot vorig jaar, maar waarbij toch 1312 atleten aan de start stonden en méér dan 2000 toeschouwers alles konden aanschouwen.

Verschillende sponsoren zullen tevens aanwezig zijn om enerzijds onze atleten aan te moedigen en anderzijds ook prijzen uit te reiken op de verschillende PODIA.

Supporters allen op post en het belooft alweer een FIJNE namiddag te worden die niemand mag missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.