ZOTTEGEM ATLETIEK versterkt opnieuw zijn trainerskern

Beste ouder en jeugdatleet, 

Met de komst van jeugdtrainer Gieljan Baete is er opnieuw een positieve stap vooruit gezet. Na een speurtocht van vele maanden kunnen we jullie eindelijk dit heugelijk nieuws brengen. Het bestuur heeft, na enkele persoonlijke gesprekken de knoop doorgehakt. 

Gieljan was in oktober reeds op de training als observatieperiode, en zal de reeksen van cadetten tot en met scholieren voor zijn rekening nemen zodra deze hervatten.  

Vier jaar geleden werd de structuur grondig herzien en werden de atleten ingedeeld in groepen volgens leeftijd. Het doel blijft dat kinderen zich goed voelen en ook op een speelse, leuke manier aan sport en ontwikkeling kunnen doen. Met Gieljan kunnen we dit doel bereiken.  

Gieljan zal de trainingen leiden op dinsdag, donderdagavond en op zondag in het park. Bij zijn afwezigheid zal hij een schema voorzien voor zijn atleten. 

We blijven echter nog verder zoeken naar nieuwe trainers om de trainerskern te verbreden, ook voor atleten die een voorkeur hebben voor kampnummers.  

Foto Gieljan (nieuwe aanwinst), samen met enkele andere trainers 

Achteraan van link naar rechts. Christian Plume (voorzitter) , Luc Lievens (trainer volwassenen), Gieljan Baete (onze nieuwe aanwinst, met ZA-truitje) , Herman Van de Velde (kamptrainer) 

Vooraan: Brecht Vermassen, Silke Deplorez, Vic Van den Berghe. (Jeugdtrainers) 

Voorstelling van Gieljan: 

“Ik ben Gieljan Baete 29 jaar oud waarvan 20 jaar actief in de atletiekwereld. 5 jaar geleden verhuisde ik van Evergem naar Zottegem. Ik studeerde bachelor lichamelijke opvoeding en techniek. Ik geef les LO en elektriciteit in het secundair onderwijs. Ik begon bij de pupillen bij atletiekclub A.S.Rieme waar ik de halve fond leerde kennen. Van 400m (49.69), 800m (1:49.84), 1000m (2:24.25) tot 1500m (3:48.30) behaalde ik verschillende Provinciale, Vlaamse en Nationale titels. Sinds kort heb ik de marathonsmaak te pakken en bereid ik me daarop voor. Ik wil mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan graag meegeven aan de jongere atleten. En niet onbelangrijk, éénieder op zijn niveau!” 

Alvast bedankt voor jullie vertrouwen. Laten we samen werken aan een mooie toekomst! Dit voor ieder van ons.   

Het Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.