Aanpassing veiligheidsmaatregelen Covid-19

Beste atleten, ouders, sympathisanten


Gezien de negatieve evolutie aangaande de corona besmettingen zien wij ons als club genoodzaakt de veiligheidsmaatregelen bij te sturen om de veiligheid van al onze atleten, trainers en hun familie te kunnen waarborgen.


Wij verplichten vanaf nu het dragen van een mondmasker voor alle niet-atleten van zodra zij de atletiekaccommodatie betreden. Dus wie niet loopt, draagt  steeds een mondmasker. 


Nogmaals vragen wij om bovenaan in de tribune plaats te nemen als u de training wil volgen. Het gangpad beneden moet steeds vrij worden gehouden voor de passage van de atleten en de trainers. Indien de social-distancing gegarandeerd is vanop uw zitplaats in de tribune kan u eventueel uw mondmasker afnemen.


Wij opteren voor deze aanpassing, liever dan dat de club opnieuw genoodzaakt wordt om niemand nog toe te laten in de tribune. Dat willen wij echt vermijden zodat u kan blijven genieten door uw kinderen aan het werk te zien gedurende hun training.


De piste is en blijft voorbehouden voor onze aangesloten atleten gedurende onze trainingsuren. Elke niet-aangeslotene zal gevraagd worden zich van de piste te verwijderen.Het spreekt voor zich dat er zal worden toegezien op de naleving van deze regels.

Verder wil de club iedereen bedanken voor het begrip en de vlotte samenwerking gedurende afgelopen maanden. 

We hebben er het volste vertrouwen in dat we samen uit deze moeilijke situatie zullen geraken; sterker dan ooit! 

KEEP IT SAFE!

Het Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.