Egmontloop 15/08 afgelast

Beste atleten, ouders, sympathisanten,


Zoals reeds vermeld dienen we ons te houden aan  de maatregelen opgelegd door:

  • De Nationale Veiligheidsraad
  • De Vlaamse Atletiekliga
  • Stad Zottegem

Met een positief advies van de drie instanties was het bestuur vol goede moed de organisatie van de 39-ste Egmontloop op 15/08 opgestart. 

Gezien de minder goede evolutie in de laatste weken was er een extra bestuursvergadering nu vrijdag voorzien om de veiligheidsmaatregelen nog bij te sturen (plan B). 
Stad Zottegem heeft ons in navolging van de nationale veiligheidsraad van maandag 27/07 echter laten weten dat alle evenementen in Augustus en September dienen te worden opgeschort.
Meer info: klik hier.


Was het dankzij het sterk toegenomen aantal leden, de omloop in omgekeerde richting of de drang van vele sporters om een prestatie neer te zetten die ervoor zorgden dat er reeds zeer veel inschrijvingen waren. We zullen het nooit weten maar deze onzichtbare vijand (corona) heeft ook bij ons ervoor gezorgd dat we onze sportmanifestatie moeten annuleren.


Personen die reeds een betaling uitgevoerd hebben zullen het inschrijvingsbedrag terug gestort krijgen.

We blijven optimistisch en hopen dat ons EETFESTIJN van 20-21 November, SPORTAVOND op 12 December alsook de SYLVESTERLOOP op 26 December alsnog zullen kunnen doorgaan.

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.