Corona-Update: Positieve vooruitzichten

Beste Atleten, Ouders, Joggers, Sympathisanten,

Iedereen is aan het popelen om terug met de trainingen te kunnen starten. De maatregelen zijn terug versoepeld maar het bestuur dient rekening te houden met de maatregelen opgelegd door:

  • De Nationale Veiligheidsraad
  • De Vlaamse Atletiek Liga (VAL)
  • Stad Zottegem

Stad Zottegem heeft afgelopen maandag op hun website aangekondigd dat het verbod op evenementen en activiteiten verlengd is tot 31 mei, klik hier. Het bestuur heeft contact opgenomen en men heeft bevestigd dat we geen trainingen (sportieve activiteiten) mogen opstarten tot 31/05.

Niettegenstaande de Nationale Veiligheidsraad vandaag de maatregelen versoepeld heeft en we ook van de Vlaamse Atletiek Liga een voorstel tot versoepeling tegen vrijdag verwachten moeten we ons houden aan de opgelegde maatregelen van Stad Zottegem.

DIT BETEKENT DAT WE DE TRAININGEN EN START2RUN PAS TEN VROEGSTE VANAF 1 JUNI KUNNEN HERVATTEN.

Het bestuur blijft ook met het stadsbestuur in overleg maar gezien de huidige versoepelingen gaan we ervan uit dat we pas, op dinsdag 2 juni gaan kunnen starten. In welke vorm en hoe we onszelf gaan organiseren is in volle voorbereiding en wordt later nog gecommuniceerd.

Het bestuur overlegt momenteel wekelijks op vrijdagavond via Zoom om de actuele situatie op te volgen en zich voor te bereiden op de heropstart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.