Maatregelen COVID19

Beste atleet, recreant, ouder,

Het coronavirus is terug aan een opmars bezig. De Vlaamse Atletiekliga heeft ook de maatregelen bijgesteld (zie lager), deze dienen door iedereen gevolgd te worden.

Als bestuur adviseren we terug aan onze trainers om een mondmasker te dragen op training (nog geen verplichting buiten) tevens zal er ontsmettende handgel voorzien worden bij het betreden/verlaten van de piste.

Mededeling Vlaamse Atletiekliga: Covid Safe Ticket voor alle wedstrijden

Voor publieke evenementen stelt de federale regering het gebruik in van het Covid Safe Ticket voor evenementen vanaf 200 personen binnen en 400 personen buiten. De Vlaamse Overheid engageert zich om vanaf 1 november de toepassing van het Covid Safe Ticket te verplichten in alle horeca en fitnesscentra in ons land. Voor het personeel zal de mondmaskerplicht al gelden vanaf 29 oktober.

De Vlaamse Atletiekliga stelt het gebruik van het Covid Safe Ticket in als algemene regel voor alle organisaties van de Vlaamse atletiekclubs, zowel voor indoormeetings als veldlopen, vanaf 1 november. Om toegang te krijgen tot een wedstrijd zal je een Covid Safe Ticket moeten voorleggen. Door het instellen van deze algemene regel mogen indoor meer dan 200 personen aanwezig zijn en outdoor meer dan 400 personen, bovendien vervalt de mondmaskerplicht bij gebruik van het Covid Safe Ticket. Meer info over het Covid Safe Ticket, zoals hoe je eraan geraakt, wat met minderjarigen en wat als je geen smartphone hebt, vind je op Corona & atletiek.

Samen houden we het gezond & veilig,

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.