Zottegem Atletiek op de oefenveldloop te Gavere

Onder een schitterend herfstzonnetje toonden maar liefst 27 Zottegemse atleten dat ze klaar zijn voor het nieuwe atletiekseizoen.Over alle jeugdcategorieën heen waren we met maar liefst 23 jeugdatleten vertegenwoordigd. Daarvan haalde Zottegem Atletiek 7 podia binnen en meerdere ereplaatsen. Ook heel wat schitterende prestaties van enkele nieuwe atleetjes die hun eerste stappen zetten in onze mooie sport.De aanwezige jeugdtrainers Silke en Vic zijn dan ook heel trots op hun atleetjes.Podia bij de jeugd en een mega proficiat voor: Renske, Lena, Frauke, Jelle, Lenn, Silke en Ferre!Ook een dikke proficiat voor: Ella, Oona, Lena, Emily, Gaston, Ward, Remi, Lotte, Jana, Robin, Kamiel, Wout, Kamiel, Grim, Robbe en Jayden!

Kersvers provinciaal kampioen Tim haalde bij de scholieren, net als vorige week de overwinning binnen. Ook Caroline liep een sterke wedstrijd, net als Patrick. Beiden haalden een oververdiend podium. Kristi, die goed op weg was om de overwinning binnen te halen, moest halfweg stoppen om een verdere blessure te voorkomen. Herman was speciaal veel vroeger naar Gavere gekomen om al onze nieuwe atleetjes van wedstrijdtruitjes te voorzien, waarvoor dank! Daarna maakte hij zijn comeback na een zware blessure. Ook hij schitterde, net als alle andere ZA-atleten.

Bedankt aan onze deelnemers voor hun inzet en aan de enthousiaste ouders en meegereisde supporters. Wij hebben genoten en hopen jullie op een volgende wedstrijd opnieuw te mogen aanmoedigen. 


Jeugdtrainers Silke en Vic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.