Nieuwe kamptrainer versterkt Zottegem Atletiek.

Beste atleten, recreanten, ouders,

We zijn trots, om na een lange zoektocht, een nieuwe kamptrainer voor de leeftijd van cadetten tot en met masters te kunnen aankondigen. Zijn naam is Patrick Baeke, 52 jaar, met woonplaats in Scheldewindeke en partner van atlete Patricia Van Delsen, die eveneens aan atletiek/kampnummers doet.

Patrick startte zijn carrière in 1981 bij AS Rieme en werd in 1985 Belgisch Kampioen, trainde onder de vleugels van gerenommeerde toptrainers waaronder Donald Gabriels en Georges Schroeder.

Patrick werd als master ook meermaals geselecteerd voor de Europese- en Wereldkampioenschappen. Als 40 jarige werd hij op het Europees Kampioenschap in Torun (Polen) 4-de in het speerwerpen en 5-de in het discuswerpen.

Ter kennismaking nodigen we alle cadetten tot met masters op zondag 25 juli om 10u uit voor een initiatiesessie, onder leiding en met deskundige uitleg voorzien door Patrick, van de verschillende kamp disciplines. De kamptrainingen voor deze categorieën zullen in de toekomst, ook doorgaan op zondagvoormiddag.

Patrick aan het woord:

Na contacten met Herman Van De Velde en een gesprek met de trainers/bestuur heb ik de knoop doorgehakt en heb ik beslist om bij Zottegem Atletiek kamptraining te geven. Deze club heeft mooie toekomstperspectieven waaraan ik graag mijn medewerking verleen.

Een bepaalde gave of talent die iemand bezit mag niet verloren gaan , wat het ook mag zijn . Het is dan ook leuk als je daarin een steentje kan bijdragen en daar wil ik dan ook ten volle voor gaan .

We verwelkomen Patrick in onze club en wensen hem alvast zéér veel succes,

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.