Succesvolle editie Start2Run 2021

In tegenstelling tot de eerste loopsessie waarbij de goede weergoden niet van de partij waren, was de apotheose, namelijk de finale 5 KM test op donderdag 22 juli, wel een mooie  en vooral ook succesvolle zomeravond. Met meer dan twintig deelnemers werd de looptest, succesvol afgelegd. De vrouwen konden alvast goed hun mannetje staan, zoveel is zeker. Het was alvast een mooi succes voor Joggingclub Zottegem.

In samenspraak met de deelnemers, werd alvast besloten om dit traject onder begeleiding verder te zetten en de komende dinsdagen/donderdagen in groep verder te blijven trainen, met als doel deel te nemen aan de Egmontloop van 14 augustus 2021 (in aanwezigheid van de begeleiders).

Het bestuur van Joggingclub Zottegem feliciteerde, na afloop , alle finalisten en bezorgde iedereen het bijhorende Start2Run Diploma met een leuke versnapering en een “gepast” drankje.

We hopen dat dit voor iedereen niet het eindpunt is, maar het begin van een gezonde en vooral sportieve hobby in clubverband.

Laureaten Start2Run 2021

Foto’s van de 5 KM proef: klik hier.

Het bestuur,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.