Zottegem Atletiek in de prijzen op avondmeeting Rosine Wallez te Oudenaarde

Op vrijdag 12 juli 2019 trokken maar liefst 13 atleten van Zottegem Atletiek naar de welbekende pistemeeting Rosine Wallez te Oudenaarde.

Maaike Deplorez en Kim Van Vossel mochten de spits afbijten op de 100 meter. Ook Tim Deplorez en Arjen de Meyer liepen dit sprintnummer bij aanvang van de avond.

Kim Van Vossel stond ook aan de start van de 200 meter, waar ze een mooie tijd liep op de halve baanronde. Gelijktijdig met de 200 meter namen Maaike Deplorez en zus Jelke Deplorez deel aan het kogelstoten. 

Tim Deplorez en Arjen De Meyer snelden niet veel later naar een goede chrono op de 400 meter. Ook masters Herman Van De Velde en Patrick Depuydt namen deel aan de 400 meter.

Herman Van De Velde waagde zich later op de avond nog aan een 2000 meter, samen in de reeks met Geoffry Van De Velde, David Pardaens en Danny Verstockt. 

Ook Véronique Hersschens trok de spikes aan om als enige vrouw van ZA de 2000 meter te lopen.

Bij de jongere categorieën liep Rune Pardaens een goede tijd bij de cadetten en behaalde Lucas Lievens de overwinning bij de scholieren.

Bij de junioren/senioren konden er geldprijzen gewonnen worden. Deze geldprijzen en podiumplaatsen waren weggelegd voor Arjen De Meyer (100 meter), Jelke Deplorez (kogelstoten) en Maaike Deplorez (kogelstoten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.