“Kantine” Zottegem Atletiek

Beste vrienden van Zottegem Atletiek

Zoals bekend zal KSV Sottegem (voetbalploeg) komend seizoen niet meer aantreden in het Jules Matthijs stadion, en zal dus bijgevolg ook de kantine niet langer bemand worden door KSV als vaste gebruiker. We hebben altijd gestreden om over een eigen clubkantine te beschikken. Iets waarbij we ons thuis kunnen voelen voor fijne momenten in de zomer en waarbij ouders in de winter terecht kunnen terwijl hun kinderen aan sport doen. Via de schepen van sport hebben we het positieve nieuws vernomen dat de praktische voorbereiding kan starten.

Zottegem Atletiek gaat het engagement aan om als vaste gebruiker de kantine vanaf augustus te bemannen, dus voor KSV de hoogste tijd om afscheid te nemen van (een deel van) de inboedel in kantine en chalet. 

De stad voorziet zaterdag aanstaande 20/07 een container voor alle afval, die vrijdag geplaatst wordt en maandag opnieuw opgehaald wordt door een externe firma. 

We hopen op aanwezigheid van zo veel mogelijk mensen om zaterdag een dagje “grote kuis” te houden.

In samenspraak tussen de twee clubs kan bekeken worden wat weg mag, wat naar Erwetegem dient verhuisd te worden, en wat nog nuttig kan zijn voor de verdere uitbating door ZA. 

Graag hadden we enkele leden van onze atletiekvereniging om een handje toe te steken!!!

Breng gerust een koevoet mee, want het oude keukentje dat er nu instaat moet er sowieso ook uit. 

Op termijn zullen we alvast onze eigen entiteit met toegevoegde waarde toekennen aan de clubkantine en zal er een openingsceremonie plaatsvinden.

Afspraak zaterdag aanstaande 20/07 om 10u aan de kantine, met de bedoeling tegen 16u rond te zijn. 

Onze voorzitter Christian Plume zal aanwezig zijn, graag laten weten of je ook kan meehelpen via za@val.be “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.