Start 2 Run – Dinsdag 5 April 2022

Ten tijde van de covid-19-pandemie is het belangrijk dat je veel beweegt en sport met de nodige FUN. Vooral voor de mensen die een zittend beroep hebben, die in dit tijdperk veel téléwerk doen,  die voor kinderopvang moeten zorgen,… kortom voor iedereen, kan lopen de perfecte uitlaatklep zijn.

Heb je zin om te gaan lopen, maar heb je een extra duwtje nodig, dan biedt de Start 2 Run die Zottegem Atletiek organiseert de ideale oplossing. Na 10 weken kan je gegarandeerd 5 km lopen.

Vanaf dinsdag 5 april 2022 start in Zottegem de 10-weken durende sessie ‘Start 2 Run’ telkens op dinsdag en donderdag van 19:30 uur tot 20:15 uur en op zondag van 10:00 uur tot 10:45 uur.

De Start 2 Run vindt plaats op het Stedelijk Sportstadion Jules Matthijs – Kastanjelaan 85 te Zottegem. Hierbij worden jullie begeleid door deskundige begeleiders.

Op dinsdag 22 maart 2022 om 20:00 uur is er een infovergadering voorzien, voor de personen die graag nog méér uitleg zouden willen. Deze infovergadering vind plaats  in ’t Hemelrijk – Hemelrijkstraat 1 te Zottegem (juist naast het Stedelijk Sportstadion en vlakbij de Bevegemse Vijvers). Hier zullen enkele praktische tips worden gegeven (soort loopschoenen, kledij,…). Jullie kunnen een mail sturen naar za@val.be om jullie aanwezigheid te bevestigen.

De infovergadering en de startdatum van de Start 2 Run zijn afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Zo kan het zijn dat de infovergadering door de geldende coronamaatregelen online (via Teams) zou doorgaan. Indien de Start 2 Run niet gestart mag worden door de geldende coronamaatregelen, dan zal deze verplaatst worden naar een latere datum.

Inschrijven kan via onze website (http://zottegem-atletiek.be/organisaties/start-2-run/) gevolgd door storting van 35 euro op rekeningnummer BE17 0010 4624 4121 met vermelding: “Naam Voornaam – Start2Run”.

Op dinsdag 5 april 2022 kunnen jullie zich ook nog ter plaatse inschrijven vanaf 19:00 uur. Gelieve wel tijdig aanwezig te zijn om alle administratie vooraf in orde te brengen in dit laatste geval.

Belangrijke info: 

  • Jullie zijn verzekerd en automatisch LID van de jogging club tot eind oktober 2022. Nadien is vrijblijvend een aansluiting mogelijk bij aanvang van het nieuwe seizoen, dat officieel van start gaat op 1 november 2022 tot 1 november 2023, voor zowel de joggingclub als de atletiekclub.
  • Tevens kunnen  jullie ook gebruik maken van de kleedkamers, gelegen in het stedelijk zwembad en is er douchegelegenheid!

Het Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.